Thor Lundsgaard Schierbeck

Profil


Jeg er uddannet IT- og elektronikteknolog og er fra '75.
Jeg er gift med Louise og har to dejlige drenge, Marius og Vilhelm.
I min fritid reparerer og servicere jeg familiens og venners pc’er og laver små projekter rundt om i huset. Derudover bruger jeg min fritid på Hjemmeværnet i Nyborg, hvor jeg dygtiggør mig løbende.
Den faglige side af mig er meget bred, da jeg har arbejdet med meget forskelligt, som det fremgår af mit CV. Jeg har arbejdet med udvikling af elektronik og af software samt med sammenspillet mellem de to. Jeg har ligeledes arbejdet med programmering til Windows i C++ og C#. Dertil har jeg også været kørende tekniker i IT branchen, hvor jeg servicerede kunders IT udstyr. Jeg startede min karriere indenfor IT allerede i 2002, da jeg var ansat ved Sense-Tech, hvor jeg hurtigt fik ansvaret for firmaets IT udstyr og blev IT Administrator. Samtidig havde jeg også andre funktioner samme sted ligestillet med IT Administrator. Senere blev jeg Certificeret i Small Business Server 2003.
Jeg har taget mange forskellige kurser gennem tiden. Deriblandt kan nævnes projektlederuddannelsen og instruktøruddannelsen. Sidstnævnte, som kan ligestilles med ”Almen voksen pædagogisk uddannelse”, fik jeg sammen med min sergent uddannelse.


Diverse links til mine sociale netværk:

Facebook
LinkedIn

Online visitkort:

Visitkort

Opdateret d.